Koefnoen 2009 met elektronische tover tafel (= Surface) succes!

Zaterdag 12 september is de eerste opname en uitzending geweest van Koefnoen. Ik was zelf bij de voorbereiding, repetitie en opnames aanwezig en heb dubbele lol gehad 🙂 Zoals ik eerder had vermeld wordt Microsoft Surface gebruikt in dit nieuwe seizoen.

De basis is dat afbeeldingen en filmpjes op Surface worden getoond. Er zijn verschillende sets die door middel van tags worden gewisseld. In de eerste uitzending hadden de acteurs deze tags op hun handen geplakt. Zij legden de hand op Surface zodat hun gegevens getoond werden. Surface werd overigens door Feitje voorgesteld als de elektronische tover tafel.

koefnoen5_7B7C493B  koefnoen9_1D84A502

Een stukje uit de laatste aflevering van dit seizoen met onder andere Bassie:

 
Comments

No comments yet.